Holland Equipment

de kracht aan uw grondverzet equipment!

 

SLOOP EQUIPMENT
GRAAFBAKKEN

 

S-SNELWISSEL


CW-SNELWISSEL


 

SLOOP-/SORTEERGRIJPER


S-GRIJPER


 

VERDICHTINGSPLAAT


VERDICHTINGSWIELEN


 

STRONKENHARK


RIPPERTANDEN


 

POWERTILT


TILTROTATOR


S-AANBOUWDELEN


HIJSJIB


PALLETFRAMEBij Holland Equipment streven wij naar een efficiënte koppeling tussen machine en aanbouwdeel. Vanuit deze filosofie leveren wij de meest innovatieve uitrustingen voor hydraulische graafmachines en wielladers. Ons belangrijkste doel? Producten leveren die zorgen voor maximale bedrijfszekerheid, zo laag mogelijke operationele kosten en optimale beschikbaarheid. En dat doen we op onze eigen manier. Met enthousiaste vakmensen, korte lijnen en bewezen kwaliteit. Zo maken we uw dagelijkse grondverzet, sloop- en recycling werkzaamheden een stuk eenvoudiger. Holland Equipment is leverancier van sloop, graaf- attachments en snelwissels.  

Bij Holland Equipment geloven wij in het opbouwen van langlopende relaties met onze afnemers door uitsluitend producten van uitstekende kwaliteit te leveren met een bijpassende korte levertijd.  Door het leveren van innovatieve uitrustingen voor hydraulische graafmachines en wielladers streven wij naar een maximale bedrijfszekerheid met zo laag mogelijke operationele kosten.


Wij danken u voor het bezoeken van onze website en wensen u veel kijkplezier en zien uw aanvraag met belangstelling tegemoet.     RONALD VAN DER VLIST, GRAAFBAKGIGANT, BAK GIGANT, DEMOLITIONTOOLS
   

 


E-mailen
Bellen
Map