Holland Equipment

de kracht aan uw grondverzet equipment!

 

SYMMETRISCHE SNELWISSELS

Voor machineklasse 0 tot 43 ton Snelwisselen in seconden 

De vraag naar meer productiviteit neemt toe en in sommige gevallen wisselt men bijna continu van uitrustingsstuk.

Met de Steelwrist SQ technologie bent u in staat om te wisselen tussen tiltrotator, hamer, vergruizer, schaar, zeefbak, trilblok en niet aangedreven uitrustingsstukken in seconden – en alles zonder uw cabine te verlaten. Onze SQ snelwissel techniek kan gebruikt worden in gevallen waarbij twee functies benodigd zijn. Zelfs elektronica, centralesmering of een lekleiding kan gekoppeld worden. Met de Steelwrist SQ technologie is het ons gelukt een aantal kernwaarden te koppelen welke een echt Steelwrist product omschrijven.

Efficiënt
Door gebruik te maken van de laatste technieken is het ons gelukt het hydraulische eigenschappen te optimaliseren en daarbij de kosten omlaag te brengen. Dit zorgt ervoor dat het volledig hydraulische snelwisselsysteem betaalbaarder is dan in het verleden, zelfs met verbeterde oil-flow eigenschappen.

Robuust
Door vast te houden aan de unieke uit één stuk staal gegoten body bij zowel de SQ-snelwissels als de SQ-tiltrotators beschikken we over dezelfde excellente sterkte/eigen gewicht verhouding die we ook terug zien in andere Steelwrist producten.

Veilig
Dankzij Front Pin Lock technologie op onze SQ wissels is het ons gelukt om het hoge veiligheidsniveau vast te houden zonder gebruik te hoeven maken van ingewikkelde en dure systemen met sensoren en dergelijke.

E-mailen
Bellen
Map